JIP

JIP

Jip Papírny Větřní, Tsjechische Republiek, is een van de grootste en oudste (in 1870 opgericht) papierproducenten van het land. JIP’s aanbod varieert van verpakkingspapier, papier voor  specialiteiten en crêpepapier gemaakt van 100% nieuwe vezels, tot volledig gerecycled papier.

JIP geproduceerd MF ongebleekt (35-90 gram) en gebleekt en ongebleekt MG papier van virgin fibers, maar ook volledig gerecycled kraft en mixen daarvan in zowel geribde als effen uitvoering (17-110 gsm). 

Zowel het  Albino (gebleekt) kraft als Unikraft (ongebleekt) wordt gebruikt in de zakken en tassen industrie (voeding) maar ook voor het beschermend verpakken van consumptiegoederen en/of  interleaving.

JIP is het alternatief in MG voor verpakkingsdoeleinden.

4 papiermachines: 2.400 mm, 4.200 mm, 3.870 mm en 3.150 mm - Totale capaciteit: 100.000 ton

Jip is gecertificeerd volgens het management systeem ISO 9001:2008. Ze hebben een EKO_KOM  certificaat en Declaration of Compliance ivm verpakking en afval. De meeste producten zijn ISEGA gecertificeerd.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons kantoor, wij helpen u graag.  http://www.ckrumlov.cz/uk/region/firmy/t_jip.htm