Crown van Gelder

Crown van Gelder

CROWN VAN GELDER, Velsen, Nederland heeft klanten in veel verschillende industrieën omdat ze papier maakt wat zowel grafische als industriële toepassingen kent, CVG produceert hout vrij, gepigmenteerd en ongecoat papier.

CVG onderscheidt zich van andere producenten omdat ze denkt vanuit het perspectief van de klant, niet alleen bij verkoop maar tijdens elke fase van de productie, van ontwikkeling tot de laatste kwaliteitscontrole.

CVG levert het papier als drager van folie of voor de buitenzijde van een verpakking. Het papier wordt gebruikt voor het maken van zakjes, blokbodem zakken, golf- en massief kartonnen dozen, etiketten papier, tijdschriftenpaper en draagtassen.

Crown van Gelder is gecertificeerd volgens de management systemen: ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 en OHSAS 18001, daarnaast heeft CvG het EU Ecolabel certificaat. Al het geproduceerde papier kan geleverd worden met een PEFC of FSC certificaat (C.o.C), en voor papier welke gebruikt wordt in de de voedselindustrie heft Crown van Gelder ISEGA certificaten.

2 papier machines; 3600 en 4800 mm – totale capaciteit 250.000 ton

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons kantoor, wij helpen u graag.  http://www.cvg.nl/index.php?lang=nl