Balsac Papermill

Balsac papermill s.r.o., Lukavice, Noord-Oosten van Tsjechie, is een nieuwe naam in de verpakkingspapier industrie. Geloofwaardigheid, respect en betrouwbaarheid is het motto van deze fabriek.

De eigenaar van Balsc Papermill s.r.o. is JIVA Trade s.r.o. een al jarenlang succesvolle handelaar op de Europese markt van gerecyceld papier. JIVA Trading is de grootste financiële partner en leverancier van de grondstoffen voor de productie van Balsac.

Balsac is export-georiënteerd: 2/3 van de totale capaciteit wordt geleverd in Europa en/of overzee. Het bedrijf heeft de certificaten ISO 9001:2009 en de meeste papieren zijn geschikt voor voedingsmiddelen contact (Isega en ITC certificaten).

Productie portfolio: Machine Glazed verpakkingspapier, gebleekt en ongebleekt, verpakking en transport van voedingsmiddelen en industriële toepassingen. Balsac is zeer sterk in productie van lage gramsgewichten MG papier (18 – 30 GSM) Maar sinds April 2014 produceert Balsac ALBINO ALPHA gebleekt MG van 22 to 60 gsm.

2 papermachines: 2660 mm en 3100 mm. Totale capaciteit 30.000 ton