Over Ribberink

  • packaging
  • board
  • specialities
  • graphical
  • publication

Sinds 1964 is H.C. Ribberink Papier-Agenturen uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de papierverwerkende industrie binnen en buiten de Benelux. Als onafhankelijke papieragent vertegenwoordigen wij een groot aantal fabrikanten met een breed programma aan papierkwaliteiten. Onze partners hebben gericht gekozen zich in de Benelux te laten vertegenwoordigen door ons team met lokale specialisten en flexibele klantenservice.

De papierwereld blijft enorm in beweging. In de huidige markt zijn sluitingen, fusies en reorganisaties aan de orde van de dag. De verschillende spelers in de papierkolom roeren zich en onderscheiden zich op basis van bestaansrechten en functies. Wij geloven in korte lijnen en partijen die werkelijk iets kunnen toevoegen aan uw productieproces en ons als kantoor.

Momenteel zijn we, naast de vertegenwoordiging van alle andere fabrieken bezig Mosaico Specialty Papers op de kaart te zetten. Mosaico Specialty Papers zal in de markt van verpakkings- en technische papieren een waardevolle en belangrijke plaats innemen.

Deze website is met zorg samengesteld en geeft u een beter overzicht van onze mogelijkheden.


Roland Ribberink

 

 

H.C. Ribberink Papier-Agenturen for all your paper and packaging solutions